TENS-laitevertailut

Obi TENS on helppokäyttöinen
Obi TENS on erityisesti synnytyskivun hoitoon tarkoitettu TENS-laite. Se on niin helppokäyttöinen, ettei sinun tarvitse jännittää osaatko käyttää sitä kun synnytyskivut alkavat.
Laite on yksikanavainen, eli molempia elektrodiparia säädetään yhdellä napin painalluksella.
Laite on siro ja kevyt joten sitä on mukava pitää kädessä. Laitteessa on säädöt valmiiksi synnytyksen käynnistymistä varten.

Elle TENS sisältää monipuolisemmin säätömahdollisuuksia
Laite on kaksikanavainen eli elekrodipareja säädetään erikseen. Laitteessa on kaksi moodia impulssille, synnytyksen alku- ja loppupuolelle. Lisäksi voit säätää Opti Max-painikkeesta iholla tuntuvaa voimakkuutta.
Synnytyksen jälkeen voit asettaa elektrodit jälkisupistusten lieventämiseen vatsan ja selän puolelle, koska virtajohtoja on kaksi.

Elle TENS 2 – uusin malli laskurilla
Laitteessa on Elle TENS-laitteen ominaisuudet ja näiden lisäksi supistuslaskuri ja 5 viimeisen supistuksen keston tallennus.

 

Vuokraa tästä TENS-laite

TENS-laitteen tarkoitus ja vaikutustapa
TENS-laite hoitaa tehokkaasti synnytyskipua ja vähentää lääkkeellisen kivunhoidon tarvetta. TENS-laitteen tehokkaan kivunhoidon myötä voit olla kotona pidempään. TENS on luonnollinen kivunhoitomenetelmä, eikä siihen liity haittoja. TENS-laitetta käyttämällä voit välttää lääkkellisen kivunhoidon haittavaikutukset ja siihen liittyvät toimenpiteet. Saat liikkua enemmän ja vapaammin, päätät itse laitteen voimakkuudesta ja säädät itse tehoa. Jos haluat käyttää lääkkeellistä kivunhoitoa, se on aina mahdollista, eikä TENS sulje mitään pois. Ainoastaan suihku ja amme on kiellettyjä samaan aikaan, koska TENS-laite toimii paristoilla ja on sähkölaite. TENS-laitteen käyttöä voi jatkaa heti suihkun ja ammeesta poistumisen jälkeen.

TENS-laite lähettää kevyitä impulsseja ihonalaisiin hermoratoihin ja estää tällä tavalla kehon oman kipuimpulssin kulkemista keskushermostossa. Lisäksi se lisää endorfiinin tuotantoa. Endorfiini on kehon oma kipua lievittävä hormoni. TENS-laitteen käytöstä tulee hyvä olo ja sitä voi käyttää jo ennakoiviin eli harjiotussupistuksiin silloin, kun raskausviikkoja on vähintään 37+0.

Käyttömahdollisuudet
Tens-laitetta voit käyttää sekä kotona että sairaalassa. TENSin käyttö samaan aikaan on mahdollista mm. lämpöpussin, akupunktion, aquarakkuloiden, ilokaasun, kohdunkaula-, ja pudendaalipuudutusten sekä suun kautta ja lihakseen annettavien kipulääkkeiden kanssa. Tens-laitteen käyttö on turvallisuuden takia kielletty kylvyssä ja suihkussa sekä silloin jos sinulla on mm. epilepsia tai metallisia implantteja. Voit tiedustella tarkempia tietoja ennen vuokraamista. Laitteen käyttö on kiellettyä raskauden aikana muuhun kuin supistuskipuun.

TENS jo raskausviikolta 37+0 alkaen.
Tens-laite on lämpöpussin kanssa ainoat kivunhoitomenetelmät, joita voit käyttää autossa matkalla sairaalaan.
Tens-laite helpottaa oloasi jo ennen varsinaisia synnytyssupistuksia. Voit käyttää laitetta illalla ennen nukkumaan menoa, sillä se helpottaa oloa ja auttaa nukahtamaan jos sinulla on supistuksia.

Mitä TENS-vuokraan sisältyy
Laitteen mukana saat elektrodit, hyvät kuvalliset käyttöohjeet, kaulanauhan, varaparistot ja säilytyspussin, jossa voit ottaa kaikki mukaasi sairaalaan.

Vuokraa tästä TENS-laite

Katso Obi ja Elle TENS-laitteiden esittelyvideot:


 


Lisätiedot
email silja.sjolund@helmijataimi.fi
puh 044 5316975