Ale!

Kotisynnytyspakkaus

89,00  65,00 

Kotisynnytyspakkaus sisältää siteitä, suojia ja muita tarvikkeita synnytykseen ja synnytyksen jälkeiseen aikaan. Saat helposti synnytyspaikan mukavaksi, pidät oman olosi hyvänä ja varmana, kodin siistinä sekä teet synnytyksen jälkeisestä ajasta itsellesi vaivatonta.

tuotetunnus (SKU) HT_HRA0117 Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Hei tuleva kotisynnyttäjä, olet ehkä jo miettinyt mitä hankkisit kotisynnytystä varten. Pyyhkeillä ja rakennusmuovilla pärjää, mutta ehkä kuitenkin haluat panostaa kotisynnytyksessä mukavuuteen ja helppouteen. Moni Kotisynnytyspakkausta käyttänyt äiti suosittelee hankkimaan tämän pakkauksen, koska säästät aikaa ja vaivaa hankkimalla kaikki tarvikkeet helposti ja nopeasti samassa pakkauksessa. Kotisynnytyksen suunnittelu vaatii muutenkin paljon aikaa, tässä kuitenkin voit päästä helpolla jos haluat kun kaikki on mietitty valmiiksi sinua, synnytystä ja vauvaasi varten.

Kotisynnytyspakkaus sisältää siteitä, suojia ja muita tarvikkeita synnytykseen ja synnytyksen jälkeiseen aikaan. Saat helposti synnytyspaikan mukavaksi, pidät oman olosi hyvänä ja varmana, kodin siistinä sekä teet synnytyksen jälkeisestä ajasta itsellesi vaivatonta. Suojalakana ja vuoteensuojia voidaan laittaa sängylle tai patjalle, jossa lepäät välittömästi synnytyksen jälkeen. Ne pitävät olon kuivana ja vuoteensuojia on helppo vaihtaa tarvittaessa kuivaan sinun ja vauvan alla. Istukka saattaa syntyä vasta kuivalla maalla. kTällöin suojia tarvitaan enemmän kuin altaassa ollessa.

Patjapussilla saat suojattua oman patjasi, eikä sinun tarvitse käyttää synnytyksessä kirpparipatjoja, eikä sinun tarvitse hävittää omaa patjaasi synnytyksen jälkeen. Patjapussin suljet parhaiten ilmastointiteipillä. La Bassine -synnytysallas kuuluu monen äidin kotisynnytykseen. Altaaseen kuuluu oma suojamuovi, mutta voit sen sijasta käyttää edullisempaa vaihtoehtoa, pakkauksessa mukana olevaa 4,5 x 3 m kokoista suojamuovia. Jos sinulla on altaan oma suojamuovi, voit käyttää pakkauksen suojamuovin lattialla, sängyllä tai sohvalla. Muovi kannattaa säästää synnytyksestä lasten askartelujen suojaksi ja kodin pikkuremontteja varten. Muovi on kirkasta ja se on tavallista rautakaupan rakennusmuovia ohuempaa ja miellyttävämpää eikä se rahise ja ”pauku” samalla tavalla. Lisäksi pakkaukseen kuuluu vesilämpömittari, sillä moni käyttää vettä synnytyksen aikana. En suosittele käyttämään lämpömittaria uudelleen vauvan kylpyvedessä mm. ulosteen bakteerien takia.

Synnytyksen jälkeen voit heti käyttää pakkauksen isoja siteitä, joista osa on kompostoitavia ja tuottavat vähemmän jätettä. Siteitä on kahta eri kokoa, yhteensä 40 kpl. Jos vaihdat sidettä kuudesta kahdeksaan kertaa päivässä, siteet riittävät viidestä kuuteen vuorokautta. Tässä ajassa jälkivuoto yleensä niukkenee niin, että voit käyttää lähikaupassasi myytäviä siteitä. Voit käyttää siteitä myös lapsiveden menon jälkeen, ennen synnytystä. Siteiden kanssa käytetään pehmeitä ja joustavia hygieniahousuja, joihin iso side on helppo asettaa. Housut voi pestä pesukoneessa tai käsin 60 asteessa ja ne kuivuvat nopeasti. Jos kahdet muut housut odottavat pesua, hiustenkuivaimella saat housut nopeasti kuiviksi.

Uudistettu Kotisynnytyspakkaus sisältää:

  • 40 kpl siteitä lapsiveden mennessä sekä jälkivuotoon synnytyksen jälkeen
  • 3 kpl hygieniahousuja (konepesun kestävät)
  • imevä suojalakana patjalle
  • 10 kpl vuotoa ja lapsivettä imeviä vuoteensuojia
  • patjansuojapussi 2 m x 80-90 cm kokoiselle patjalle
  • kirkas suojamuovi 3,0 x 4,5 m La Bassine tai La Bassine Pro-synnytysaltaaseen, lattialle, sohvalle tai parisängylle (voi käyttää uudestaan myöhemmin)
  • vesilämpömittari