Rento synnytys – verkkokurssi

59,00 

Mietityttääkö tuleva synnytys?
Pelottaako ajatus kivusta?
Kaipaatko vastauksia ja varmuutta tulevaan?

Verkkokurssin toteuttavat: Hoivallus & Luonnollinen synnytys

Tyytyväisyystakuu!

Kuvaus

Mietit ehkä kaikkia niitä “hirmutarinoita” joita olet kuullut ja lukenut synnytyksiin liittyen. Tapahtuuko sinulle itsellesi jotain vastaavaa? Miten ylipäänsä voit olla varma mistään, mitä synnytyksessä voi tapahtua?

Nämä ovat kaikki yleisiä ja luonnollisia huolia ja pelkoja. Synnytys on suuri tapahtuma ja vaatii paljon voimavaroja, sekä psyykkisiä että fyysisiä. Siksi usein kuulee sanottavan, että synnytyksessä olisi kaikkein tärkeintä osata rentoutua – jotta jaksaa koko matkan loppuun asti. Rentoutumisella on myös toinen, vielä tärkeämpi merkitys: Se auttaa kehoa toimimaan paremmin ja synnyttämisestä tulee helpompaa.

Meille naisille puhutaan rentoutumisesta synnytyksessä paljon, mutta missään ei oikein kerrota, miten meillä oikeasti voisi olla synnyttäessä niin hyvä olla, että rentoutuminen on mahdollista.

Sillä ei ole mitään tekemistä kipukynnyksen kanssa, tai että hyvä synnytyskokemus olisi vain niitä varten, joilla on paljon tahdonvoimaa. Rentoutuminen sopii kaikkiin synnytyksiin, ja sen ansiosta äidit eivät yleensä tarvitse niin paljon lääkitystä synnytyksensä aikana. Silloin synnytys etenee helpommin ja yleensä myös joutuisammin.

Mieti edellistä kertaa, kun olit oikein rento. Mitä oli mielessäsi? Voimme arvata yhden asian, (tämä on oikeasti aika helppo): Koit positiivisia tunteita.

Ja juuri tämä on keskeisintä synnytysrentoutumisessakin.

Se, millä mielellä Sinä odotat synnytystäsi ja mitä tunteita koet sen aikana on tällä kurssilla ydinjuttu.

Meillä kurssin kehittäjillä on yhteensä 12 vuoden kokemus perheiden valmentamisesta synnytystä varten ja saamamme palaute on ollut todella positiivista. Sadat perheet ovat kokeneet, että tämä ajatustapa tarjoaa puuttuvan linkin erilaisten ohjeiden ja aidosti hyvän synnytyskokemuksen välille.

Rentoutumista voit harjoitella kuten mitä tahansa muutakin taitoa. Synnytyksessä rentoutuminen on ihan oma juttunsa – erilaista kun arkielämässä. Tähän tarkoitukseen olemme kehittäneet valmennusohjelman, joka opastaa sinut askel askeleelta yhä syvemmälle itseesi ja siihen hienoon kykyyn, joka sinulla jo itsessäsi on – kyky synnyttää niin kuin kehosi sen osaa.

Verkkokurssimme “Rento synnytys” on kokonaisvaltainen koulutuspaketti, joka kattaa kehon ja mielen toiminnan synnytyksessä. Opit, kuinka työskennellä yhdessä kehosi kanssa eikä sitä vastaan. Opit päästämään jännityksestä irti ja luottamaan itseesi.

Kurssilla käydään läpi mm.

  • Mitä ihmisen psyko-fysiologiasta (mielen ja kehon yhteys) tiedetään tänä päivänä
  • Miten tunnetila, mielikuvat ja odotukset vaikuttavat suoraan kohdun toimintaan synnytyksessä
  • Tekniikoita, joilla auttaa kehoa toimimaan hyvin synnytyksessä. Näin pystyt estämään kehon turhaa ja haitallista jännittymistä, joka hidastaa synnytystä.
  • Miten tehdä sairaalan ja kätilön kanssa yhteistyötä, joka auttaa synnytystäsi etenemään hyvin
  • Mitä kumppanin on hyvä tietää ja osata tehdä synnytyksessä
  • Kolme eri hengitystekniikkaa synnytyksen eri vaiheisiin
  • Miten hyödynnän mielikuvia sekä suggestioita synnytyksessä
  • Saat useita konkreettisia tekniikoita ja äänitteitä, jotka voit ottaa suoraan mukaasi synnytykseen
  • Miten luon positiivisen synnytyskierteen ja miten syvennän sitä
  • Miten voin omalta osaltani toimia niin, että synnytyksestä tulee onnistunut upea kokemus kaikille.

Kurssin käytyäsi sinulla on syvempi ymmärrys itsestäsi. Saat selkeyttä omaan polkuusi ja tukea tarvitsemiisi asioihin. Harjoittelun avulla eri rentoutumismenetelmistä tulee sinulle “kuin toinen luonto”. Kun tulee synnytyksesi aika, ne ovat sinulle tuttuja ja tuovat turvaa.

Ymmärrät myös, miksi tieto luo turvaa synnytyksessä: Mitä kehossasi tapahtuu synnytyksen aikana, mitkä hormonit ohjaavat synnytystä ja mitkä taas estävät sitä? Miksi rentoutuminen synnytyksessä on tärkeää? Opit itse rentoutumaan synnytyksessä, mutta mikä parasta, kurssilla on oma osionsa myös synnytyskumppanille.

Synnytyskumppanisi on tärkeä tukesi ja turvasi, joten hänenkin on hyvä tietää synnytysrentoutumisen perusasiat. Näin hän osaa auttaa sinua, eikä koe oloaan tarpeettomaksi tai turhautuneeksi.

Verkkovalmennuksen pohjana on Amerikassa kehitetty “HypnoBirthing” – menetelmä, jossa painotetaan syvää rentoutumista synnytyksen aikana. Omissa synnytyksissämme hyödynsimme näitä menetelmiä menestyksekkäästi ja samoin ovat tehneet jo sadat muut naiset Suomessa 10 vuoden ajan. Alla palautetta kurssilaisilta:

“Jälkeen päin ajatellen, hypnosynnytyksessä upeinta oli se, että pystyin rentoutumaan ja torkahtelemaan supistusten välillä. Lisäksi valtavan suuri merkitys oli sillä, että olo oli täysin luottavainen, en tuntenut pelkoa. Synnytyskipu tuntui myös jollain tapaa kaverilta, vaikka olen muuten todella huono kestämään kipuja.”

“Jaanan pitämästä rentoutusillasta sain valtavasti työkaluja synnytykseen valmistautumiseen, rentoutumiseen sekä luottamusta koitoksesta selviytymiseen. Uskon myös, että hyvä henkinen valmentautuminen oli tärkeintä omalla kohdallani hienosti menneen synnytyksen toteutumiseen. Koen niin, että synnytys on kovaa henkistä ja fyysistä työtä, mutta sitä voi helpottaa valtavasti omilla toimilla. “

“Kiitos todella paljon kurssista! En uskalla ajatella, miten avautumisvaihe olisi ilman rentoutumistekniikoita ja hypnovalmentautumistani mennyt, sillä olen elävä todiste siitä miten upeasti niiden avulla pystyi jaksamaan jopa kaksi vuorokautta supistuksia rentona ja hyvällä mielellä.”

Haluat ehkä tietää jotain myös siitä, ketkä sinua kurssilla valmentavat?

Imgur

 

Jaana Cowasji on kahden lapsen äiti ja psykologian maisteri,
joka on perehtynyt mielen toimintaan myös hypnoosiohjaaja-koulutuksensa kautta.
Hän on tämän synnytysmetodin pioneeri Suomessa ja kouluttanut useita vuosia myös
kätilöitä ja kätilöopiskelijoita menetelmän parissa.
Jaanalla on luontainen kyky saada ihmiset tuntemaan itsensä tärkeiksi ja pystyviksi.

 

 

 

 

Imgur

Jenna Moisala on kolmen lapsen äiti ja psykofyysisesta fysioterapiasta sekä
lantionpohjan toiminnasta innostuva fysioterapeutti ja doula. Hän on omien
synnytystensä lisäksi ollut doulana useissa muissakin synnytyksissä, joissa perhe on saanut
hyvän synnytyskokemuksen tämä menetelmä turvanaan.
Hän on innokas synnytyskulttuurin kehittäjä ja ollut mukana mm. Helsingin kaupungin verkko-perhevalmennusta kehittämässä.

Me molemmat olemme myös Amerikkalaisen HypnoBirthing Instituten sertifioimia synnytysvalmentajia.

Koska meillä on vuosien kokemus odottajien valmentamisesta synnytykseen, annamme tälle kurssille ilman muuta 100% tyytyväisyystakuun. Sinulla on 14 päivää aikaa tutustua kurssiin ja jos päätät, ettei tämä jostain syystä sovi sinulle, saat rahasi takaisin.

Toivotamme sinut siis lämpimästi tervetulleeksi mukaan valmistautumaan tärkeään hetkeesi! Ethän epäröi satsata omaan hyvinvointiisi tärkeänä aikana. Hyvällä synnytyskokemuksella on tutkitusti kauaskantoiset positiiviset vaikutukset koko perheen elämään.

Toivomme sydämestämme sinulle mahdollisimman hyvää oloa, sekä synnyttäessäsi että synnytystä odottaessasi.

Nähdään kurssilla!

PS. Saat kurssisi täysin digitaalisessa helppokäyttöisessä muodossa, voit seurata ohjeita tietokoneella, taulutietokoneella tai älypuhelimella.

Saat myös täyden pääsyn kurssimateriaaliin 9 kuukauden ajaksi. Lisäksi kurssin äänitteet ovat ladattavissa omalle laitteellesi niin, että voit helposti kuunnella niitä odotusaikana ja synnytyksessä ilman verkkokurssille kirjautumista.

Kurssin voit käydä missä vaiheessa raskauttasi tahansa. Kuitenkin, mitä aiemmin aloitat, sen enemmän ehdit nauttia kaikesta rentoutusmateriaalista ja sitä enemmän saat niistä myös hyötyä synnytykseesi.

Saat sähköpostiisi tiedot ja ohjeet kuinka pääset kirjautumaan kurssille 1-3 vrk:n kuluessa ostosta.
Ihanaa synnytystä!

 

Ethän epäröi kysyä tarvittessa kurssista lisää:
info@rentosynnytys.fi
Lisätietoja myös www.facebook.com/ rentosynnytys
Valmentajiisi pääset tutustumaan:
Jaana Cowasji: www.luonnollinensynnytys.com
Jenna Moisala: www.hoivallus.fi